Netbutik

Når du har fået dit websted på plads, så vil du formodentlig får lyst til at sælge noget også. Selvfølgelig dine ydelser og tjenester. Det kan også være, at du ønsker at sælge kurser. I de senere år er det også blevet meget populært at sælge digitale produkter. Den kan være en e-bog om noget, som du har forstand på.

Kort sagt, så giver det god mening, at dit websted og kan håndtere salg. Også selvom dit produkt tilbydes gratis, så kan det betale sig, at have maskineriet til at håndtere den slags på plads. Gratis salg er jo et springbrædt til et rigtigt salg.

Når ovenstående er sagt, så skal det understreges, at en netbutik er en væsentlig større opgave end at installere og oprette et websted. Siden skal gøres sikker med SSL, der skal tilknyttes en betalingsløsning, et række plugins skal indkøbes og meget mere. Så derfor skal du regne med, at en netbutik koster ca. tre gange mere at oprette.

WooCommerce

Når det gælder komplette løsninger til at lave en netbutik, så er der kun et produkt, der er værd at tale om og det er WooCommerce. WooCommerce er simpelt og avanceret på samme tid. Det er nemt at bruge, men giver også alle de muligheder, som du forventer af en netbutiksløsning. Det vil sige god præsentation af produkterne, håndtering af ordrer, lager, salg, rabatter, fragt og meget mere. Med et supplerende plugin kan du også sælge adgang til et medlemsområde med adgang til særligt indhold. Det kunne være vejledninger, undervisningsvideoer, læringsforløb eller andre former for medlemspakker. Ønsker du en seriøs salgskanal på dit websted, så er WooCommerce vejen frem.

Easy digital downloads

En lightudgave af salg på et websted og en billigere løsning er f.eks. pluginet Easy Digital Downloads. Det er rigtig godt til dig, der bare vil sælge digitale produkter, der kan downloades.

Alt i alt er salg på et websted en stor mundfuld, men med mange muligheder, alt efter dit behov.