Websted

Selvom medielandskabet og de forskellige kommunikationsplatforme har ændret sig, så er det stadig absolut essentielt, at du har en hjemmeside. Selvom jeg foretrækker betegnelsen websted, så er ordet hjemmeside ikke så ringe. For dit websted er også dit online-hjem. Det er her du har samlet al informationen om dig. Hvem du er, hvad du står for, hvad du kan tilbyde. Hvordan kommer man i kontakt med, dig og hvad er dine referencer?

Dermed ikke sagt, at de andre platforme ikke er vigtige. Det er de bestemt. Men det er fra dit websted, at potentielle samarbejdspartnere bliver klogere på dig, og kan finde vej til de andre platforme, som du bruger. Det går også den anden vej. De andre platforme på hen til dit websted.

Dit websted er (eller bør være) rygraden for din online tilstedeværelse. Herfra peger alting ud og alting peger tilbage hertil.

WordPress

Jeg laver websteder i WordPress. Der findes andre systemer, men WordPress giver den mest brugervenlige oplevelse, både med hensyn til daglig brug, men også når det gælder vedligeholdelse. Derudover, så kan WordPress tilpasses, så det passer til alle behov.

Jeg har brugt og fulgt WordPress i mere end ti år. Jeg har set platformen udvikle sig til det stærke produkt, som det er i dag. Derfor ved jeg også, hvordan det kan bruges til stort set alt, hvad du kan tænke dig.